2014. február 3., hétfő

Farsangi jelmez ötletelő

Sziasztok!

Annyi szuper ötletes jelmezt lehet találni a neten, hogy gondoltam, összegyűjtök párat, ami tetszik.

Íme egy egyszerű ötlet a kicsiknek: spagetti húsgolyókkal. Nem kell hozzá sok minden, csak fonal, világos színű nadrág és kapucnis felső, lavór vagy valami nagy edény, meg labdák, vagy akár a fonalból is lehet pomponokat készíteni.

http://costumepop.com/costume-gallery/spaghetti-meatballs/
Nekem az egyik kedvencem a csiga jelmez. Mindkettő nagyon aranyos szerintem. A testhezálló ruha nekem csigásabb mondjuk :) A ház lehet papírból, szivacsból vagy plédből. A rögzítést a legnehezebb talán megoldani. A szarvat lehet horgolni, ami nekem nagyon tetszik, de sima hajráfra is lehet dróttal pingpong labdát rögzíteni. A lehetőségek tárháza végtelen.
http://ohhappyday.com/2012/10/snail-costume/#more-15637
http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=251928
A kéményseprő jelmez se tűnik annyira bonyolultnak. Fekete ruha, sapka, cipő, fehér kendő, meg üvegmosókefe kell hozzá.
http://www.gyermeksziget.hu/otletbazar_kemenysepro_jelmez.php
Ez a Minnie egér jelmez is nagyon aranyos. A legtöbb kislánynak biztos van valami csini szoknyája és pólója, alá kell egy fekete leggings meg fekete hosszú ujjú, és akkor már "csak" az egérfül és a masni okozhat fejtörést. A kép alatti linken meg tudjátok nézni, hogy készült ez a szép tüllszoknya.
http://legjobbotthon.blogspot.hu/2011/02/minnie-jelmez.html
Ez a kis róka zabálnivaló! A linken részletesen megtaláljátok a leírást. Nagyon ötletes, hogy az álarc egy szemüveg keretre van ragasztva.
http://www.nalleshouse.com/2013/10/diy-fox-costume.html
Az oroszlán jelmez is egyszerűnek tűnik, már amennyi látszik belőle. Úgy látom, az ötletes anyukák kihasználják a kapucni nyújtotta lehetőségeket. Szóval hajrá, kapucnis felsőket elő, és lehet ötletelni!
http://thestir.cafemom.com/toddler/7680/Easy_DIY_Halloween_Costumes_for
A Superman jelmez is aranyos. Ha nincs ilyen pólónk, akkor lehet gyártani otthon, bár macerásabb. Mondjuk öltönye nem biztos, hogy minden kisgyereknek van (nekünk pl nincs), de talán elég egy kardigán is.
http://www.pinterest.com/pin/34058540906224033/
Na, ez az én személyes kedvencem: a tűzoltó jelmez. Biztos azért, mert a kisfiam szereti a tűzoltó autókat. Vagy minden kisfiú szereti?? :) Szeretem a dobozos megoldásokat, és ez az autó papírdobozból nagyon nagy ötlet. A kalap megoldása nehezebb, ha készen nem találunk ilyet. Szerintem jövőre megpróbálkozom ezzel a jelmezzel. Idén ugyanis nem nagyon akar beöltözni az én kis Manóm..
http://www.two-daloo.com/diy-firefighter-costumes-for-kids/
Leia hercegnő örök. Szóval kislányoknak mindenképp megfontolandó, hogy ilyen jelmezbe bújjanak. Ez a kép nagyon tündéri!
http://www.juxtapost.com/site/permlink/96706f50-f803-11e1-aaf2-6f013ba6871a/post/diy_infant_princess_leia_costume_one_day_my_kids_are_going_to_either_love_or_hate_me/
Ha már a kislányom is óvodás lesz, aranyosak lennének Frédinek és Vilmának öltözve.
http://www.pinterest.com/pin/447545281690867605/
 Na, hát ezen jót nevettem, mikor megláttam :) A kisfiú elvileg XIV. Lajost testesíti meg.
http://rossieronline.usc.edu/22-diy-costumes-for-kids-with-an-educational-twist/
Persze nem csak ezeket a jó jelmezeket találtam, hanem tényleg rengeteget, de ezek egész egyszerűnek tűnnek. Érdemes szétnézni a neten, pl itt, biztos mindenki talál az ízlésének és a képességeinek megfelelőt.
Jó nézelődést, ötletelést és jelmezkészítést!















































































































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése